Reverse details

Maatwerk

De minimale tussenruimte tussen plafond en wandkast bedraagt circa 5 cm. De standaard diepte van de planken is 25 cm. Andere diepten zijn mogelijk indien gewenst. Zelfs in situaties met schuin plafond of verspringende muren kan Reverse goed passend worden gemaakt.

Verlichting

Het verlichtingssysteem wordt uitgevoerd met LED lampjes in een warme witte tint. Het voedingssysteem is dimbaar uitgevoerd en heeft een eenknopsbediening voor zowel aan/uit schakelen als het dimmen van de lampjes. Bij de geintegreerde verlichting is de bovenligger naar voren verlengd en wordt het lampje in de bovenligger gemonteerd. De LED lampjes kunnen ook als los armatuur worden geleverd in zwart gelakt of blank geanodiseerde versie. De breedte van deze lampjes is gelijk aan die van de staanders.

Planken

Bij Reverse is gekozen voor MDF planken met een zeer hoge persing. De planken zijn slechts 10 mm dik en geven daarmee een zeer transparant beeld aan de kast. De fronten van de planken zijn voorzien van een metalen afwerking. Dit maakt de planken sterk genoeg en geeft een mooi strak resultaat. De fronten kunnen worden uitgevoerd in gelakt of blank geanodiseerd aluminium.