Uitvoeringen

Reverse-wandkasten kunnen worden uitgevoerd in elke gewenste maatvoering. Daarmee kun je de wandkast naadloos laten aansluiten op wanden en/of deuren aan weerszijden. Uitvoeringen rond een deur of met een uitsparing voor een televisie zijn eveneens mogelijk.

Staanders

De staanders van de wandkast kunnen worden uitgevoerd in diverse houtsoorten zoals Amerikaans noten, weng├ę, kersen, eiken, essen of beuken. Andere houtsoorten zijn op aanvraag leverbaar.

Planken

De planken zijn gemaakt van MDF en behandeld met een natuurlijke olie zodat deze water en vuilafstotend zijn. De fronten van de draagplanken worden met een aluminiumprofiel afgewerkt. Dit kan blank geanodiseerd zijn of zwart gelakt. Andere kleuren zijn in overleg mogelijk. Boekensteunen zijn in dezelfde houtsoort als de stijlen te krijgen. Hiermee wordt het strakke karakter van de wandkast onderstreept.

Verlichting

Dimbare verlichting kan worden meegeleverd. Je kunt kiezen uit verlichting die volledig in de stijlen geïntegreerd is of losse lampjes van gelakt of blank geanodiseerd aluminium in dezelfde breedte als de stijlen.

Trapje

Voor hogere wandkasten kan een trapje worden meegeleverd om de bovenste planken goed bereikbaar te maken. Het trapje wordt in dezelfde houtsoort als de stijlen uitgevoerd